Debakl na Zrću: Chris Brown zbog bure otkazao koncert!

Nakon što je zbog bure s olujnim udarima koncert jednog od vodećih američkih r’n’b glazbenika Chrisa Browna postao upitan sve je prebačeno u klub Aquarius, na zadovoljstvo njegovih obožavatelja.

Podsjetimo, Chris Brown je stigao na Zrće kako bi nastupio na trodnevnom Fresh Island Festivalu, a koncert je prvo zbog najave kiše pomaknut s 19 na 21.30 sati. Oko 22 sata je postalo jasno da se koncert na početnoj lokaciji neće moći održati zbog vremenskih uvjeta. No, napravljen je kompromis, organizatori su prekinuli koncert prije nego je počeo iz sigurnosnih razloga, ali je sve premješteno na novu lokaciju, piše Večernji list.

Chris se o svemu obratio obožavateljima na Instagramu. Ispričao se jer je nastup otkazan zbog lošeg vremena te je objavio da će se sve nastaviti u klubu Aquarius.

No, kako govore kolege koje su bile na sinoćnjem “koncertu”, poziv za Aquarius stigao je prekasno, zapravo, onda kada se “koncert” već premjestio, pa je veliki broj fanova ostao izgubljen na plaži bez ikakvih informacija što se događa i tko je kamo otišao.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...