Dvorski: “Radna mjesta da, ograđeni rezervati za bogate ne”

Rudolf Dvorski, predsjednik Moderne demokratske snage (MODES), nedavno se našao u pomalo neugodnoj situaciji kada je jedan njegov privatni razgovor na Facebooku dospio u javnost. U njemu je izrazio protivljenje Detaljnom planu uređenja Maraska, odnosno barem je to tako prikazano u javnosti. Za više detalja kontaktirali smo ga i dobili pojašnjenje onoga što je izjavio.

Ne protivim se DPU Maraska, ne protivim se investicijama Dogus grupe koje bi stvorile brojna radna mjesta. Za investicije jesam, ali ako bi se plaža Jadran davanjem koncesije pretvorila u ograđeni rezervat za bogate tome ću se protiviti. Smatram da je odbijati bilo kakve investicije u Zadar glupo, ali svi investitori moraju imati obzira prema građanima, moraju graditi uvjete za suživot. Ipak, valja napomenuti da je dalek put od stvaranja Detaljnog plana uređenja do davanja koncesije – razgovori, pregovori, dizanje ruku… još se ništa nije do kraja odlučilo, poručio je Dvorski.

Pokušali smo od bivšeg HSP AS-ovca još izvući i komentar na posljednje izjave Pere Ćorića, ali odbio je uz komentar kako se na Ćorića vrijeme ne treba trošiti. MODES je u brojnim razgovorima za predstojeće parlamentarne izbore, a suradnika za koaliciju, otkrio nam je Dvorski, ima jako mnogo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...