“Feštica” plivanja na bazenu Kolovare i otvaranje ljetne sezone škole plivanja PK Zadar

Članovi plivačkog kluba Zadar kao dobri domaćini i još bolji organizatori natjecanja i ove godine dana 21. lipnja 2016. godine pobrinuli su se oko organizacije otvaranja ljetne sezone plivanja i škole plivanja na otvorenom bazenu Kolovare.

Bilo je to lijepo i veselo druženje plivačica i plivača svih dobnih skupina, njihovih trenera, roditelja i ostalih gostiju. I ovaj puta bilo je malo mjesta na bazenu za sve koji su se htjeli zabaviti.

Stariji plivači i plivačice organizirali su čišćenje bazena za što nisu izostale nagrade sponzora. Za sve dobne skupine organizirana su natjecanja u potezanju konopa, štafete u nošenju predmeta i skakanje u vrećama. Na natjecanju su sudionici natjecanja bili podijeljeni u nekoliko ekipa a pobjednici su u konačnici bili svi jer je zahvaljujući sponzorima bilo dovoljno nagrada za sve.

Nakon završenog natjecanja uz obilje jela i pića nastavilo se kupanjem i igrama u bazenu.

Veseloj atmosferi su zasigurno dali doprinos i odlični dečki iz benda  zabavljačka skupina “Kadena”

Svirajući dobre stare ali i nove pjesme uz članove benda zapjevali su pa i zaplesali i gosti.

Sve u svemu jedna odlična Feštica i jedna dobra organizacija druženja odraslih i najmlađih a svemu tome veliki doprinos dali su brojni sponzori kojima se ovim putem zahvaljuju svi članovi PK Zadar.

Plivački klub „Zadar“ poziva sve djevojčice i dječake na upis u ljetnu školu plivanja!
Treninzi će se na bazenu Kolovare odvijati 5 puta tjedno, od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu. Prije upisa svako dijete mora doći na testiranje, potrebno je ponijeti stvari za plivanje. Testiranja za upis u ljetnu školu plivanja odvijaju se svakim radnim danom, na bazenu Kolovare od 27.06 u terminu 10:30 sati.
LJETNA ŠKOLA PLIVANJA P.K. ZADAR na bazenu Kolovare počinje 27.06. 2016., traje do 31. 08. 2016.

U tijeku su upisi za obuku neplivača.

Prvi tečaj obuke neplivača na bazenu Kolovare počinje u drugoj polovici lipnja, treninzi će se odvijati svakim radnim danom u prijepodnevnom terminu.
Zadnji ovosezonski tečajevi obuke neplivača na bazenu Višnjik započinju 27.06.. Program obuke neplivača osmišljen je za djecu koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente, te da su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača P.K. Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

PRIJAVE I INFORMACIJE:
Tajništvo kluba je od ponedjeljka 27.06. na bazenu Kolovare u novo uređenom uredu kluba (kod malog bazena).
mob: 099/803 8521, Anja Jelenić, tajnica
098/137 4604, Josipa Nekić, prof.
tel: 023/312 320

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...