Internet se narugao s “terorističkim napadom” na Rakitića; Pogledajte najsmješnije reakcije!

O “terorističkom napadu” na obitelj Rakitić koji se dogodio u petak oko 15 sati, a u kojemu je tragično nastradao jedan prozor (zastave će danas diljem Hrvatske biti na pola koplja), mediji su izvještavali uzduž i poprijeko. Svaka bakica diljem Hrvatske sada zna gdje je otok Ugljan (ili Ugljen, ovisno o pismenosti reportera), koliko košta najam sobe u Vili “Maria” te da iza incidenta stoje Orjuna, Islamska država i petokolonaši.

Internet se, dakako, prikladno našalio na cijelu pompu koja je nastala nakon “napada” na obitelj Rakitić, a mi prenosimo neke od najboljih reakcija na koje smo uspjeli naići.

Rakitić šala 1 Rakitić šala 2 Rakitić šala 3

Stranica na Facebooku “Pretjerivač“, čije smo fotomontaže upravo prenijeli, napravila je još satiričnih slika vama za zabavu pa se ne libite posjetiti ih i pogledati kako su se još uspjeli našaliti na račun ovoga “strahovitog terorističkog napada”.

Članke je na ovu temu napisala ekipa iz Sprdexa, a dva najupečatljivija su sljedeća:

VELIKA ANTITERORISTIČKA AKCIJA U NJEMAČKOJ: Policija pronašla tri šlepera puna kamenja, ISIS-ovci planirali napade na prozore diljem Europe

ŠOKANTNO Komarac više puta napao Rakitića, Čačić zavapio: “Ovo je terorizam, ISISao mu je tri kapi krvi”

Pošalica je dakako bilo i još, a sigurni smo da će napad na Rakitića ubrzo postati svojevrsni “meme” koji će još dugo zabavljati široke mase Hrvata priključenih na Internet.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...