Iz stana 38-godišnjakinje ukrao torbu, novčanik i mobitel, iz kuće 71-godišnjakinje nekoliko tisuća kuna

Jučer, u Vrsima, nepoznati je počinitelj, s veza u moru, otuđio gumenu tubu u vlasništvu državljanina Slovenije vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Ulici Benka Benkovića u Zadru, nepoznati je počinitelj iz stana u vlasništvu 38-godišnjakinje otuđio torbu s novčanikom i mobitelom ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U ugostiteljskom objektu na Obali kneza Domagoja u Zadru, nepoznati je počinitelj, otuđio mobitel u vlasništvu 21-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Viru, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 71-godišnjakinje otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu. Jučer, na plaži u Ulici majstora Radovana u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu austrijske državljanke.Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj, s čamca u vlasništvu 33-godišnjaka, otuđio vanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna.Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...