Kad Bure centar slavi rođendan, slavi cijeli tjedan; Toto, Tomislav Bralić i klapa Intrade – šlag na torti

Kad Bure centar slavi rođendan, slavi cijeli tjedan; Toto, Tomislav Bralić i klapa Intrade – šlag na torti

Kad Bure centar slavi svoj rođendan, slavi cijeli tjedan. Rođendanski tjedan Bure centra započeo je u ponedjeljak 27. lipnja projekcijom crtića za djecu uz besplatne kokice. U utorak je uslijedilo nagradno natjecanje u pjevanju uz atraktivne nagrade tzv. „Karaoke party“. U srijedu se plesalo u sklopu nagradnog natjecanja u plesu uz nastup atraktivne plesne skupine K2 iz Pakoštana. U srijedu je započelo i sportsko natjecanje u organizaciji stručnjaka iz fitness centra Balboa Gym-a pod nazivom „Dokaži svoju snagu i kondiciju“. Sportsko nadmetanje u njihovoj organizaciji nastavilo se već sutradan i u malonogometnim turnirom održanim u četvrtak. A taj dan je za one najmlađe održano i zanimljivo natjecanje u igrama koje su osmišljavala sama djeca uz pomoć animatora, kao i igre iz djetinjstva njihovih mama i tata.

A nakon svega toga nabrojanoga poznati zadarski voditelj Igor Jelenić Toto je u petak 1. srpnja bio posebno angažiran u samoj završnici rođendanskog slavlja. Popularni voditelj je, kao posebno iznenađenje večeri, nastupio kao voditelj, kao pjevač i kao animator, 3 u 1, ovog nezaboravnog druženja na vanjskom dijelu Bure centra, gdje je postavljena velika pozornica. Show program uoči velike završnice, odnosno subotnjeg besplatnog koncerta Tomislava Bralića i klape Intrade, u petak su uveličale i Biogradske mažoretkinje – sve četiri skupine. Zlatne i uspješne, nenadmašne, biogradske kraljice mažoret plesa pokazale su se i ovom prigodom u svom punom sjaju i profesionalno nastupile u svim kategorijama, počevši od onih najmlađih i najslađih, pa sve do njihovih starijih kolegica koje su ih bodrile u prvim koracima. Napominjem još jednom, ne bez razloga, kako su se naše sjajne mažoretkinje juniorke na Državnom prvenstvu HMS plasirale na Europsko prvenstvo mažoretkinja koje će se u rujnu ove godine održati u Vinkovcima. Upečatljiv dojam uz glazbenu podlogu „Hajde da ludujemo“ (Tajči) ostavila je Iva Pešić, koja je uz Ninu Erlić na spomenutom prvenstvu na državnoj razini osvojila zlatnu medalju u kategoriji „Prvi korak“. Hrabro je i odvažno svojim je samostalnim nastupom izazvala opće oduševljenje publike. Sve se to odvijalo uz veliku roštiljadu i buzaru Bure centra na otvorenom. Okupljeni su ovom prigodom upoznali Tota i kao talentiranog pjevača te uživali u domaćim evergreen hitovima u njegovoj interpretaciji, što je potaklo i one najmlađe iz publike da se okušaju u pjevačkom umijeću. U karaokama pod Totovom ležernom voditeljskom palicom prvi je probio led i odvažio se zapjevati četverogodišnji Frane, potom sestre i rodica Vrcelj, mala Tara i mnogi drugi. Zapjevao je i meštar od roštilja Marin Paleka, nakon što je nahranio mnogobrojni puk izvrsnim roštiljem. U pjesmi „Lijepa li si“pridružio mu se momak iz publike. Kad pjesma ponese, u legendarnoj „Croatio iz duše te ljubim“ Marinu se pridružio i Antonio, kojeg ni štake nisu spriječile u tome da se popne na uzvišenu pozornicu i dohvati se mikrofona. Svestrani Toto je veselu družinu imenovao kao novoosnovanu klapu „Infiltrade“. Program započet u 20 sati, završio je nedugo nakon noćnog shoppinga u Bure centru koji je trajao do 23 sata uz brojne popuste i pogodnosti za kupce. Vrtilo se i kolo sreće na ulazu u Bure centar za dodatne nagrade uz račun u minimalnoj vrijednosti od 100 kuna. A tko je osvojio nagradu „Krstarenje Mediteranom uz Bure centar“ i kako je bilo na koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade, e to ćemo vam otkriti drugi put. Za sada je ovo i više nego dovoljno;)

Inače je ovaj događaj toliko značajan za Biograd na Moru da je uvršten i u službeni program „Biogradsko ljeto 2016“ u organizaciji Grada Biograda na Moru, TZ grada Biograda, Zavičajnog muzeja, Ilirije d.d. i Pučkog otvorenog učilišta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...