Kako pronaći posao? Ova radionica zna odgovor na to pitanje!

Budući da se bliži kraj školske godine, što za mnoge srednjoškolce znači i završetak školovanja te uključivanje u svijet rada, HZZ CISOK je pripremio zanimljivu i korisnu radionicu pod nazivom: „Kako istraživati tržište rada i pronaći posao?“ . Na ovoj radionici obradivat će se sljedeće teme: kako i gdje pretraživati natječaje, gdje se sve skriva prilika za posao te tko nam može pomoći u traženju posla. Radionica je namijenjena svima koji nemaju dovoljno znanja ili nisu upoznati s danas sve brojnijim mogućnostima i opcijama traženja posla.

U ponedjeljak 25. srpnja ponovno je na programu radionica  „Brza prijava na natječaj putem on-line profila“. Naime, u radu s tražiteljima zaposlenja, primijećeno je da velik broj nema izrađen profil na portalima za traženje posla, generalno se loše služe takvim portalima, ne znaju napraviti „brzu prijavu na natječaj“  te imaju poteškoća u kreiranju vlastitog on – line identiteta. Na radionici će se obraditi sve navedene teme.

Također, u srpnju će se ponoviti već ustaljene zanimljive radionice:

v  „Kako se predstaviti u dvije minute?“

v  „Europass životopis“

v  „Volontiranjem do posla!“

Kao i do sada poželjno je da se zainteresirani unaprijed prijave radi planiranja materijala za radionice. Prijaviti se mogu:

E – mailom: [email protected]
Telefonom: 023/311-949
Osobnim dolaskom: Polačišće 3, 23000 Zadar

Sve usluge CISOK-a su besplatne.

Aktivnosti srpanj 2016

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...