Ljetna decoupage radionica u klubu mladih KLOOZ

Želite naučiti kako od dekorativnih salveta i starih, odbačenih predmeta dobiti prekrasne, unikatne stvari te pritom razviti svoj kreativni hobi? Prijavite se na ljetnu radionicu decoupage tehnike koju ovu srijedu, 27. srpnja u 19.00h klub mladih KLOOZ organizira u sklopu ljetnog programa #ljetoukloozu!

Salvetna tehnika ili ”decoupage” je vrlo jednostavna i popularna tehnika dekoriranja upotrebnih i ukrasnih predmeta pomoću salveta, decoupage papira i akrilnih boja. Može se koristiti za ukrašavanje svih materijala uključujući drvo, porculan ili svijeće.

Pozivamo Vas da ponesete vlastite predmete koje želite ukrasiti, dok su svi ostali potrebni materijali osigurani od strane KLOOZ-a!

Radionica je namjenjena mladima od 15 do 30 godina, a prijaviti se možete putem PRIJAVNOG OBRASCA do srijede, 27.07. do 12h. Radionica će se održati u prostorijama kluba mladih KLOOZ na adresi Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača.

Ova aktivnost se provodi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih RH.

Facebook događaj

Ljetna decoupage radionica

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...