Ljetnu sezonu u Arsenalu otvara kraljica modernog sevdaha Amira Medunjanin!

Vrhunska interpretatorica sevdaha Amira Medunjanin u ovu subotu 9.srpnja u 22:00h nastupit će po prvi puta u ilirijinom Arsenalu. Već je poznato da Amira sevdalinke, kao i tradicijske pjesme iz drugih zemalja regije, ne reproducira na konvencionalan način. Baš suprotno, ona sa svojim suradnicima, uvijek redom vrhunskim muzičarima, istražuje nove moduse kako unaprijediti, obogatiti taj već znani jezik i dati mu magičnu, dodanu vrijednost.

Njene pjesme odišu dubokim emocijama s kojima se publika lako može povezati, a jedinstvena interpretacija glazbe potiče na međusobnu interakciju.

Romantična atmosfera nabijena emocijama, odličan ugođaj i kvalitetna glazba samo su neki od iznenađenja koji vas čekaju ovu subotu u Arsenalu!

Ulaznice za parter su 90 kn, a za VIP 110 kn. Na dan koncerta se također ulaznice mogu kupiti direktno u Arsenalu od 21h.

Prethodno je potrebno rezervirati vip karte na 091 253 4645.

Nakon Amire Medunjanin, Arsenal vam je pripremio večer uz trenutno vodeći pop/rock sastav u Hrvatskoj Pavel 22.srpnja s početkom u 22:30h.

Pavel brojnim hitovima suvereno vlada radijskim eterom više od 8 godina, a popularnih hitova neće manjkati ni na ovom koncertu.

Pridružite se ovoj večeri dobre svirke i nabavite svoje ulaznice po 50 kn na svim prodajnim mjestima Eventima ili na stranici www.eventim.hr.

Ovo je samo kratki uvod u ljeto koje vas čeka u Arsenalu, a sve novosti o nadolazećim događajima pratite na stranici Arsenala: http://arsenalzadar.com/.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...