Majka 21-godišnjaka iz Karina Gornjeg osumnjičenog za nanošenje teških ozljeda: “Moj sin se samo branio od napadača s nožem”

– Nigdje se ne spominje da je on imao nož i da je došao napasti mog sina i njegove prijatelje, kaže nam ogorčena majka 21-godišnjaka iz Karina Gornjeg koji je, kako je navedeno u jučerašnjem policijskom izvješću, zajedno sa 20-godišnjim prijateljem, zadao ozljede glave 29-godišnjaku, bocama i šakama. Kako kaže A. M. koja je željela ostati anonimna, svaka priča ima dvije strane, pa i ova, a smatra kako policija nije korektno odradila svoj posao.

– 29-godišnjak koji je u medijima pretvoren u žrtvu, je vlasnik lokalnog kafića u kojemu redovito gostuju narodnjački pjevači i pjevačice. On je u subotu, došao u prostorije navijačkog kluba Karin Gornji u kojemu se okupljaju mladi, ušetao s nožem, pokazujući tri prsta te je, vjerojatno pijan, nasrnuo na mog sina i njegove prijatelje. Te ozljede koje je navodno zadobio nastale su kada su se dečki branili od njega budući da je među okupljenom mladeži bilo i djevojaka, kaže majka, dodajući kako je 29-godišnjak nakon incidenta odšetao kući što, dodaje, dovoljno govori o ozbiljnosti ozljeda.

– Policija nikog od njih nije alkotestirala, niti je u izvješću spomenuto da je vlasnik kafića inicirao sukob, a tome je posvjedočilo najmanje deset ljudi, kaže A. M., ističući kako se ovdje radi o samo još jednom policijskom propustu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...