Mediji vide Sabinu Glasovac kao ministricu u novoj Vladi

Jedan od najutjecajnijih medijskih giganata na tlu Republike Hrvatske, Večernji list, vidi upravo Zadranku Sabinu Glasovac kao ministricu buduće Vlade RH, u slučaju da Milanovićeva Narodna koalicija osvoji izbore.

U svojoj analizi Večernji list napominje mogućnost da se Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspadne na više dijelova od kojih će znanost pripasti Vesni Pusić, a obrazovanje i sport, insinuiraju, upravo Zadranki Glasovac. U najgorem slučaju, kažu, postat će jedno od jačih lica novog SDP-a.

SDP će time natjerati na promociju nekih svojih novih lica, pogotovo ženskih, kojima će ta stranka osvježiti svoje redove. Što ne znači da će svi oni postati ministri, ali riječ je o ljudima na koje SDP ozbiljno računa i koji su zapravo budućnost stranke s Iblerova trga. Poput Sabine Glasovac, nove članice Predsjedništva SDP-a koja već ima iskustvo rada u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta gdje je bila savjetnica Željku Jovanoviću, a Vedranu Mornaru pomoćnica, piše Večernji list.

Večernjakova analiza obuhvaća i predviđanja HDZ-ovih aduta, ali nijedan Zadranin nije spomenut na njihovoj listi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...