Milanović i dalje koristi premijerske ovlasti na štetu građana Zadra, a policija i komunalci prave se blesavi

Zoran Milanović koji je s premijerske pozicije Zadar pokušao do kraja uništiti i danas je dokazao kako građane ovoga grada ni najmanje ne poštuje. Naime, danas će se u Muzeju antičkog stakla u 18 sati održati susret članova SDP-a Zadra, a Zoran Milanović je sebe za zatražio premijerski tretman, valjda kako suviše ne bi dolazio u kontakt s ovdašnjim stanovništvom.

Milanoviću je odobren status štićene osobe (iako u stvarnosti uživa status običnog građanina poput većine nas) radi čega se, valjda da se bivši premijer može protegnuti, s bedema uklanjaju vozila!

Parkirana vozila “paukom” uklanja komunalac “Obala i lučice”, iako su to pokušali negirati, a naređenje je došlo od strane policije. Da stvar bude gora, dio policije zadužen za informiranje pri Ravnateljstvu policije nije ni dobio dojavu kako u Zadar stiže štićena osoba, a izvor naređenja ni naknadno nisu mogli potvrditi.

Milanović tako i dalje troši novac građana Republike Hrvatske računajući valjda kako će ionako ponovno zasjesti u udobnu premijersku fotelju. Hoće li se to uistinu dogoditi uz ovakvo ponašanje? Nekako nismo sigurni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...