australska zvijezda održat će koncert na trgu pet bunara u sklopu zadarskog kulturnog ljeta

Najveći svjetski fingerstyle gitarist Tommy Emmanuel u kolovozu u Zadru

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Najveći svjetski fingerstyle gitarist i jedan od generalno najboljih svjetskih gitarista današnjice, australska zvijezda, Tommy Emmanuel, gostovat će ovog ljeta u Zadru, u sklopu Zadarskog kulturnog ljeta. Koncert će se održati na Trgu pet bunara u četvrtak, 4.8.2016. godine, u 21h.

Tommy Emmanuel, dobitnik preko 50 nagrada za svoj rad, između ostalog i nagrade Grammy, vrlo je dobro poznat hrvatskoj publici. Na njegovim nastupima u Rijeci (3 koncerta), Opatiji, Kastvu, Zagrebu (6 koncerata), Osijeku, Čakovcu, Splitu (2 koncerta) i Puli nastupio je pred više od 50.000 ljudi. Surađivao je s brojnim glazbenicima s ovih prostora – izdvajamo dugogodišnju suradnju s Vlatkom Stefanovskim, gostovanje na albumu Gibonnia, nastupi s Massimom kao i Josipom Lisac, mnogi nastupi s Damirom Halilićem – Halom, itd.

Ovog ljeta dolazi i u Zadar, zahvaljujući generalnom pokroviteljstvu TZ Zadar.

Ulaznice se od danas nalaze u prodaji !Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio (https://www.entrio.hr/event/ tommy-emmanuel-zadar-3358), kao i na prodajnim mjestima TIC Zadar, Igrow shop Zadar i Split, Croatia Records Split, Dancing Bear Split, Atlas Split, Rockmark knjižara Zagreb, kao i na svim ostalim prodajnim mjestima u sustavu Entria. Promo cijena ulaznica je 140 kn u prvih 5 dana prodaje, a nakon toga 160 kn.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook