Nastavak poteškoća: Kolone na autocestama, prometna nesreća na A1

Već od jutra na svim cestama iz unutrašnjosti u smjeru mora, kao i na graničnim prijelazima i u trajektnim pristaništima, vrlo je gust promet, javlja HAK.

Zbog prometne nezgode na autocesti A1, između čvora i tunela Brinje (121.km) u smjeru Splita vozi se usporeno u koloni od oko 5 km.

Vrlo je gust promet na većini cesta u smjeru mora, kolone su: na zagrebačkoj obilaznici (A3), iz smjera Jankomira (9 km) i Buzina prema naplati Lučko (8 km), na autocesti A4 Zagreb-Goričan pred naplatom Sveta Helena 2 km, otežano i u koloni, uz povremene zastoje (zbog gustog prometa i magle) između naplate Lučko i Donje Zdenčine.

Pojačan je promet na zagrebačkoj obilaznici (A3), autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, autocesti A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba, autocesti A6 Rijeka-Zagreb, autocesti A7 Rijeka-Rupa, te duž obale na prilazima turističkim središtima. Tijekom dana gust promet očekuje se duž Jadranske magistrale (osobito na prilazima Zadru, Šibeniku i Dubrovniku te na dionici Split-Omiš-Makarska), na autocesti A7 GP Rupa-Diračje kod čvora Matulji u smjeru Opatije/Istre te na dionici prema otoku Krku, riječkoj obilaznici, na Krčkom mostu, na Istarskom ipsilonu te u većini trajektnih pristaništa prema otocima.

Vrlo je gust promet na većini cesta u smjeru mora, kolone su:Tijekom poslijepodnevnih sati gust promet očekuje se na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora, na autocestama A2 Zagreb-Macelj i Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Rijeke, na autocesti A7 GP Rupa-Diračje kod čvora Matulji u smjeru Opatije/Istre te na dionici prema otoku Krku, riječkoj obilaznici, na Krčkom mostu, otoku Krku, na Istarskom ipsilonu te u većini trajektnih pristaništa prema otocima. Na naplati Lučko moguća su čekanja na ulazu prema Karlovcu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...