Obožavatelji sada mogu kupiti kosu Marilyn Monroe

Američka suvenirnica Julien’s Auctions, u kojoj se nalaze predmeti koje su posjedovale brojne zvijezde najavila je aukciju stvari vezanih uz Marilyn Monroe.

Slavna glumica, koja je živjela od 1926. do 1962. godine i dan danas je neprežaljena modna ikona pa popularna suvenirnica očekuje da će obožavatelji i kolekcionari navaliti kako bi uspjeli kupiti dio iz kolekcije stvari te filmske dive.

Na prodaju su postavljeni komadi poput crne šljokaste haljine koju je nosila u filmu “Neki to vole vruće”, raskošna haljina kuće Lanvin koju je privatno nosila, dijamantni sat, kutijica ruža za usne marke Revlon, 8 cigareta Philip Morris, nagrade koje je primila i neki dokumenti koje je potpisala.

Među bizarnim stvarima koji se nalaze na aukciji nalaze se prazna bočica lijekova protiv boli koje je dobivala na recept te uvojak njezine kose!

Iz suvenirnice kažu kako uvojak kose može kupiti obožavatelj koji želi napraviti lutku Marilyn Monroe ili, na primjer, netko tko želi uvojak ove slavne ljepotice držati pod jastukom…Nemamo komentara.

Artikli se prodaju po cijenama od 3 000 dolara do 600 tisuća dolara, a početna cijena za uvojak kose je 8 000 dolara.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...