Provalio u podrum i ukrao namještaj i ronilačku opremu od nekoliko desetaka tisuća kuna

U Posedarju, nepoznati je počinitelj iz podruma kuće u vlasništvu 52-godišnjaka otuđio namještaj i ronilačku opremu ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio tablet i novac. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Ulici Marijane Radev u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ograđeni prostor trgovačkog društva te otuđio plinske boce vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Petrčanima, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 55-godišnjaka te otuđio alkoholna pića i novac. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U srijedu, u ugostiteljskom objektu na plaži Katarelac na Pagu, nepoznati je počinitelj prišao 17-godišnjaku te mu iz džepa otuđio mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...