Stiže li na Pag i Kylie Jenner uz Ty Dolla $igna?!

Ty Dolla $ign, miljenik holivudske zvijezde Kylie Jenner, s kojom ga posljednjih mjeseci svjetski mediji povezuju, nastupit će na #HEXAPPEAL Fresh Islandu u utorak, 12. srpnja. U intervjuu za hrvatske medije Ty Dolla nije niti negativno niti pozitivno odgovorio na pitanje dolazi li Kylie u njegovoj pratnji. Otok Pag i #HEXAPPEAL Fresh Island idući će tjedan biti najveće okupljanje svjetskih r’n’b zvijezda pa postoji velika mogućnost da jedna od najpopularnijih žena današnjice bude prva iz klana Kardashian koja će posjetiti Hrvatsku.

Tyrone William Griffin, poznatiji pod imenom Ty Dolla $ign, američki je reper, tekstopisac i glazbeni producent. Rođen je u Los Angelesu 13. travnja 1985., a na sceni je prisutan od 2006. godine. Prvi veći uspjeh ostvario je pjesmom Toot it and Boot it koju je napisao i producirao za prijatelja, repera YG-ja. Nakon toga Ty je imao nekoliko uspješnih suradnji kao producent, a izbacio je i dva singla. Jedan od njih, singl My Cabana, uvršten je na popis 50 najboljih pjesama 2012. časopisa Complex. Tijekom 2013. izdao je dva kompilacijska albuma, Beach House I i II, a zatim i svoj najveći hit, singl Paranoid koji je dosegnuo platinastu nakladu. U studenom 2015. izbacio je debitantski album Free TC, a pjesma Saved s tog albuma ušla je na Bilboardovih top 100 pjesama na broju 81. Tyjeva zadnja suradnja bila je s grupom Fifth Harmony na pjesmi Work from Home koja je na Bilboardovoj ljestvici zauzela visoko četvrto mjesto. Uz glazbenu karijeru Ty je pokrenuo i producentsku kuću D.R.U.G.S., a surađivao je i s mnogim glazbenicima uključujući Rihannu, Wiz Khalifu i Chris Browna.

Ty je odrastao u South Centralu, opasnoj četvrti u Los Angelesu. Otac mu je bio glazbenik i kao mlad Ty je naučio svirati bas gitaru, bubnjeve, gitaru i klavijature. Njegov glazbeni stil obilježava kombinacija repanja i pjevanja, a sam sebe ne smatra reperom, već pjevačom sa stilom sličnim repanju. Kao glazbene uzore navodi 2Paca, Mos Defa i glazbenu legendu Princea. Ty ima i desetogodišnju kćerku, a u posljednje vrijeme sve više ga se povezuje upravo s Kylie Jenner.

Uz Tyja koji nastupa 12. srpnja,  na #HEXAPPEAL Fresh Island festivalu koji se održava do 14. srpnja na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya nastupit će Chris Brown, Wiz Khalifa, Skrillex, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi.

Ulaznice za Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima i Entrija po cijenama 449 kuna za 3DayFestival, 2.269 kuna za VIP3Day, 220 kuna za 1Day (Chris Brown), 1.059 kuna za VIP 1Day (Chris Brown). Ulaznice za nastup Skrillexa naplaćuju se, za vlasnike festivalskih ulaznica, po posebnoj cijeni od 120 kuna.

Select PR za #HEXAPPEAL Fresh Island

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...