Streljački klub “Zadar” organizira natjecanje u gađanju iz VK pištolja na 25 metara

Povodom proslave praznika ‘Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja’ (obljetnica VRO ‘Oluja’), streljački klub “Zadar” organizira natjecanje u gađanju iz VK pištolja na 25 metara. Natjecanje će se održati 06.kolovoza 2016.godine s početkom u 10:00 sati na streljani “Mocire”.

Na programu je 5+10 hitaca u preciznom gađanju, te 5+10 hitaca u brzom gađanju (10sec), ekipno i pojedinačno natjecanje.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u natjecanju mogu se javiti tajniku kluba, gosp. Davoru Zupčiću na tel: 098/226-139 za više informacija. Pozvani su i svi ostali koje zanima ovaj sport kao gledatelji.  Za više informacija isto se javiti tajniku kluba.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...