Thompson u Biograd dolazi napraviti spektakl

Veliki glazbeni spektakl Marka Perkovića Thompsona održat će se 10. kolovoza u 22 h u Aquatic Beach Club – Bazen Ilirije Biograd na Moru. Očekuje Vas vrhunska glazbena produkcija, mnoštvo svjetlosnih i video efekata s repertoarom koji će zajedno s publikom stvoriti vrhunski ugođaj.

Thompsonova vjerna publika moći će uživati u pjesmama s novog albuma, najboljim dosadašnjim hitovima, laganijim pjesmama, ali i žestokoj svirci.

Hitovi koji su obilježili njegovu karijeru kao što su: “Bojna Čavoglave”, “Neka ni’ko ne dira u moj mali dio svemira”, “Geni kameni” “Lijepa li si”, “Uvijek vjerni tebi”, “Iza devet Sela”, “Moj Ivane”, “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova”, “Moj dida i ja”, “Reci brate moj” i mnoge druge, samo su dio live izvedbi u kojima ćete uživati na ovom nezaboravnom koncertu. Cijena ulaznica u pretprodaji biti će 80 kuna, na dan koncerta 100 kuna, a ulaznice potražite na svim Ilirija d.d. (Ilrija Travel agenciji, Ilirija Resort recepcije, Kamp Park Soline, Marina Kornati) & Eventim prodajnim mjestima ili online na www.eventim.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...