Ukradena torba, novčanik, mobitel, bicikl…

Jučer, u Kalima, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu slovenskog državljanina vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U trgovačkom centru u Zagrebačkoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 48-godišnjakinje vrijedan oko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Petrčanima te u Ulici akcije Maslenice u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike s novcem i dokumentima u vlasništvu četiri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Ninu je  nepoznati je počinitelj iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio alkoholno piće vrijedno nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u trgovačkom centru u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio torbu s novčanikom u vlasništvu 71-godišnjaka vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...