Video: Bibinjski pjevači dolaze na prvu uličnu utrku u Bibinjama

Više od 150 prijavljenih trkača dolazi u Bibinje na prvu Bibinje summer run utrku. Utrka se održava u subotu, 30. srpnja s početkom u 20 sati. Tom prigodom poznati Bibinjci, Tomislav Bralić i Ivica Sikirić Ićo, stali su pred kamere i pozvali svih da ove subote budu u Bibinjama. Uspješni pjevači koji su svoj talent, osim u klapama, dokazali i u solističkim vodama, s oduševljenjem pozdravljaju održavanje prve ulične utrke.

Drago mi je da se jedna ovakva utrka održava u Bibinjama, jer svakodnevno vidim turiste ali i svoje sumještane kako rano ujutro treniraju i bave se trčanjem, stoga me ne čudi ovako velik odaziv trkača. Super stvar za naše misto, rekao je Ićo.

Poznati pjevač nakon 12 godina pauze od posljednjeg albuma ˝Iz moje duše˝, priprema novi album koji bi trebao izaći iduće godine. Do tada ne odmara već vrijedno nastupa diljem obale gdje održava većinom samostalne koncerte. Povremeno nastupa i sa klapom Bibinje s kojom će i ove godine nastupiti na prestižnom klapskom festivalu Raspivano Bibinje.

Poznati bibinjski pjevači posljednji su put zajedno bili pred kamerama 2006. godine, kada su poharali top liste velikim hitom koji su izveli na Splitskom festivalu „Ribar sam stari“. Tomislav Bralić i ove je godine, bio na Splitskom festivalu, ali sa svojom klapom Intrade. Osvojili su drugu nagradu publike s pjesmom ˝Ne mogu te prestat jubit˝ .

Događanja poput ovog velika su promocija našeg mista i posebno me razveselila vijest o 150 i više prijavljenih natjecatelja. Nadam se da će utrka biti uspješna, te da će se održati i iduću godinu, rekao nam je Tomislav Bralić.

Tomislava Bralića i Klapu Intrade, četvrtu godinu za redom, moći ćete poslušati 11. kolovoza na ˝Trgu Sri sela˝ u Bibinjama.

Podsjetimo, prijave za Bibinje summer run traju i dalje. Prijaviti se možete putem stranice bibinjesummerrun.com ili u uredu TZ Općine Bibinje. Video najavu možete pogledati u nastavku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...