Video: Kaos na cestama ne jenjava, web stranica HAK-a i dalje ne radi!

Već je drugi dan prometnog kolapsa na gotovo svim cestama Republike Hrvatske. Navala turista i bura bili su ubitačna kombinacija za sve naše prometnice, ali i za HAK koji je u vrijeme nezapamćenog kaosa na cestama odlučio ugasiti svoju web stranicu radi ažuriranja.

Zbog te odluke Hrvatskog autokluba ključne informacije o stanju na cestama nedostupne su velikom broju osoba pa prometni kolaps samo raste u opsegu. Stanje u prometu je kako slijedi:

Na autocesti A1 prema Zagrebu vozila se iz kolone duge 2,5 kilometara i dalje obvezno isključuju kod čvora Zadar 2, nastavljajući svoj put preko Karina, Obrovca i Gračaca. Ponovno priključenje na autocestu ide kod čvora Sveti Rok.

Prema moru, kod spomenutog čvorišta, kolona je duga 25 kilometara, a autocestom se ne može između Svetog Roka i Posedarja.

Paški most i DC54 Maslenica-Zaton Obrovački zatvoreni su za sav promet zbog olujnog vjetra, a olujna bura stvara probleme u prometu diljem Županije pa vas pozivamo na oprez.

HAK, čije se web stranice ažuriraju, dao je savjet vozačima da odgode putovanja prema moru i obrnuto prema unutrašnjosti. Prema vremenskoj prognozi jaka do olujna bura se očekuje i tijekom subote.

Donosimo videozapis stanja na autocesti A1 kod čvora Sveti Rok.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...