Za vikend provaljeno u tri automobila, tri apartmana i kuću

U proteklih tjedan dana, u Brgudu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 38-godišnjaka te otuđio solarne panele i alat vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U petak poslijepodne, u Dragama, nepoznati je počinitelj provalio u automobil 19-godišnjeg državljanina Njemačke te otuđio mobitel i novac vrijedne desetak tisuća kuna.Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U petak poslijepodne, u Biogradu, nepoznati je počinitelj provalio u apartman 45-godišnjeg državljanina Slovačke te otuđio nekoliko tisuća kuna.Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U subotu prijepodne, u Biogradu, nepoznati je počinitelj provalio u automobil 27-godišnjeg državljanina Slovenije te otuđio nekoliko tisuća kuna.Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.
U subotu poslijepodne, u Ulici Bože Peričića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u automobil 40-godišnjeg državljanina Češke te otuđio mobitel, navigaciju i novčanik vrijedne nekoliko tisuća kuna.Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.
U nedjelju poslijepodne, u Biogradu, nepoznati je počinitelj provalio u apartman 34-godišnjeg državljanina Poljske te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.
U nedjelju poslijepodne, u Pagu, nepoznati je počinitelj provalio u apartman 43-godišnjeg državljanina Njemačke te otuđio fotoaparat, kameru i prijenosno računalo vrijedne desetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...