U Zgradi županije

Želite Nakiću reći što mislite o njegovim reformama? Danas je u Zadru!

Arhiva, ilustracija
Tamni način

u petak, 22. srpnja 2016. godine, u službeni posjet Zadarskoj županiji dolazi ministar zdravlja Republike Hrvatske Darijo Nakić u čijoj će pratnji biti ravnatelj HZZO-a Fedor Dorčić i pomoćnik ministra Denis Kovačić. U zgradi Zadarske županije održat će radni sastanak sa županom Stipom Zrilićem i ravnateljima bolnica (Opća bolnica Zadar, Specijalna bolnica za ortopediju Biograd n/m i Psihijatrijska bolnica Ugljan), nakon čega će u 14 sati na Odjelu ginekologije Opće bolnice Zadar  biti nazočan uručenju  donacije za nabavku histeroskopa. Donaciji će nazočiti i župan Stipe Zrilić.

Izjave za novinare predviđene su u 14,10 sati na Odjelu ginekologije OB Zadar

Histeroskop, medicinski uređaj koji se u djelatnosti ginekologije koristi za utvrđivanje patoloških stanja  maternice, je uređaj kojeg rijetko posjeduju državne bolnice te se kupnjom ovog uređaja raznolikost dijagnostičkih pretraga u zadarskoj Općoj bolnici značajno   poboljšala.  Riječ je o sredstvima prikupljenim na  humanitarnom koncertu „Srcem za Zadar“ kojeg je organizirao Klub zadarskih studenata  u svibnju ove godine u  dvorani Lisinski u Zagrebu. Zadarska županija pomogla je  organizaciju uplatom novčanih sredstava u iznosu od 10.000 kuna.

Simbolični ček uručit će Josip Bilaver, predsjednik Organizacijskog odbora i Karlo Vulin, predsjednik Nadzornog odbora Kluba zadarskih studenata.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar