Želite Nakiću reći što mislite o njegovim reformama? Danas je u Zadru!

u petak, 22. srpnja 2016. godine, u službeni posjet Zadarskoj županiji dolazi ministar zdravlja Republike Hrvatske Darijo Nakić u čijoj će pratnji biti ravnatelj HZZO-a Fedor Dorčić i pomoćnik ministra Denis Kovačić. U zgradi Zadarske županije održat će radni sastanak sa županom Stipom Zrilićem i ravnateljima bolnica (Opća bolnica Zadar, Specijalna bolnica za ortopediju Biograd n/m i Psihijatrijska bolnica Ugljan), nakon čega će u 14 sati na Odjelu ginekologije Opće bolnice Zadar  biti nazočan uručenju  donacije za nabavku histeroskopa. Donaciji će nazočiti i župan Stipe Zrilić.

Izjave za novinare predviđene su u 14,10 sati na Odjelu ginekologije OB Zadar

Histeroskop, medicinski uređaj koji se u djelatnosti ginekologije koristi za utvrđivanje patoloških stanja  maternice, je uređaj kojeg rijetko posjeduju državne bolnice te se kupnjom ovog uređaja raznolikost dijagnostičkih pretraga u zadarskoj Općoj bolnici značajno   poboljšala.  Riječ je o sredstvima prikupljenim na  humanitarnom koncertu „Srcem za Zadar“ kojeg je organizirao Klub zadarskih studenata  u svibnju ove godine u  dvorani Lisinski u Zagrebu. Zadarska županija pomogla je  organizaciju uplatom novčanih sredstava u iznosu od 10.000 kuna.

Simbolični ček uručit će Josip Bilaver, predsjednik Organizacijskog odbora i Karlo Vulin, predsjednik Nadzornog odbora Kluba zadarskih studenata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...