Žena iz Bibinja udomila psića samo da zaradi na njemu!

Fatima Frleta s mjestom prebivališta u Bibinjama potencijalni je osvajač nagrade za najgoru osobu godine zbog čina koji je zgrozio javnost. Naime, Frleta je udomila psića, čistokrvnu Chihuahuau, pod izlikom da bi njezina kćer voljela brinuti se za mališana. No, kako se ispostavilo, jednogodišnjeg cijepljenog i čipiranog psića Frleta je udomila samo da bi na njemu zaradila!

Gnjusna osoba

Njezin podmukao plan ubrzo je otkriven od strane prijatelja životinja koji su uočili da Frleta po cijeni od 700 kuna, naravno na crno, putem Facebook oglasnika prodaje istu tu Chihuahuau. Kako doznajemo, Frleta je psića u oglasnik stavila čim ga je primila bez da je mališan i jedan dan proveo kod nje.

Razgovor s gnjusom

Ovakvi i slični slučajevi na žalost se događaju diljem Hrvatske na dnevnoj bazi. Nadamo se da će savjesni građani i dalje prijavljivati ovakve slučajeve podmuklog pokušaja zarade na životinjama koje trebaju obiteljski dom pun ljubavi te da će se gnjusnim praksama ovoga tipa već jednom stati na kraj. Možda uz medijsku pozornost Fatimi Frleti nešto slično više neće pasti na pamet te da će psa vratiti prvotnom vlasniku koji će mu onda naći dom kakav svako živo biće zaslužuje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...