Žodan poziva Pupovca da izostavi policiju iz svog politikanstva

Policija zanemaruje činjenicu da su ljudi koji su postavili šator sljedbenici poražene ustaške ideologije i promotori te politike u današnjoj Hrvatskoj, širitelji govora mržnje i pozivatelji na nasilje, kazao je Milorad Pupovac, Prvi Srbin Hrvatske, tako izravno prozvavši zadarsku policiju za neaktivnost oko šatora A-HSP-a pokraj spomenika u Srbu.

Ako se država bude odnosila prema ovom šatoru kao prema onom prethodnom, onda se može očekivati svašta. Ali ne s naše strane, dodao je Pupovac kada je upitan o mogućnosti sukoba 27. srpnja kada se obilježava Dan ustanka naroda Hrvatske.

Pupovčev predizborni preformans i politikanstvo kod zadarske policije nije dočekan s odobravanjem te se Elis Žodan, glasnogovornik, oglasio kritizirajući izjave vođe SDSS-a.

Zaprimili smo prijavu za održavanje skupa od obiju strana, no ne vidimo zakonske prepreke da se skupovi održe. Policiju bi trebalo izuzeti iz politikantstva i predizbornih aktivnosti, a mi ćemo u Srbu kao i proteklih godina čuvati red i mir, kazao je Žodan.

Više o situaciji u Srbu donosi Večernji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...