Bez politike Karamarko uživa u raftingu na Zrmanji s prijateljima iz Izraela

Tomislav Karamarko ostao je vjeran plavoj boji iako ga aktualna politička zbivanja, koja je zamijenio brzacima rijeke Zrmanje, nimalo ne zanimaju. U plavim bojama sada “napada” slapove te rijeke koju su zaljubljenici u rafting nazvali ljepoticom i zvijeri jer za visokog vodostaja slovi za jednu od najboljih rijeka za rafting u našem dijelu Europe.

Baza u Zadru

Nakon turbulentnih događanja na političkoj sceni, koja su rezultirala Karamarkovom ostavkom u HDZ-u i u Vladi, bivši šef HDZ-a odmaknuo se od svih političkih zbivanja i za aktivni, pomalo pustolovni odmor, odabrao je rijeku Zrmanju. U društvu prijatelja iz Hrvatske i Izraela, ali i sina Martina, dane provodi spuštajući se kajakom niz brzace i slapove. Iako se Karamarko uopće ne pojavljuje u javnosti, osim što se povremeno oglasi na Facebooku u povodu blagdana, presude Perkoviću i Mustaču ili nakon pobjede hrvatskih olimpijaca, i ne želi se medijski eksponirati budući da je na raftingu u širem društvu prijatelja, informacije i fotografije ipak su procurile iz tog kruga. Karamarko je tijekom ljeta, prije avanture na Zrmanji, bio na putu u SAD-u, a iz kruga njegovih prijatelja doznajemo da sada ne izlazi iz kajaka. Staza kojom se spušta niz Zrmanju duga je 14,5 kilometara, a za cijeli spust potrebno je tri i pol do četiri i pol sata. Grupu kajakaša prati skiper u svom kajaku, a sudeći prema fotografijama, iako su kajaci namijenjeni za dvije osobe, Karamarko vozi sam brzacima krške ljepotice. Izlet kajakom nije ni odveć skup, agencije ga reklamiraju po cijeni od 280 kuna za jednu osobu.

Karamarko je, neslužbeno doznajemo, stacioniran u Zadru, svom rodnom gradu. Kamo god otputuje, a sada je to rafting na Zrmanji, vraća se u Zadar u kojem se, kažu nam njegovi prijatelji, najopuštenije osjeća. Povremeno zapjeva i sa svojim prijateljima iz jedne zadarske klape, uglavnom, ljeto je podredio odmoru i relaksaciji.

Što na odmoru čita te vraća li se u politiku doznajte na portalu Večernji.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...