D-Marin najmlađim Zadranima poklonio jedrenje sa Šimom i Igorom

Dan jedrenja s olimpijskim prvacima okupio je 30-ak djece koja su sa Šimom Fantelom i Igorom Marenićem jedrila u vodama oko marine D-Marin Borik. Osim druženja s olimpijskim pobjednicima, djeca su imala priliku otkriti ljepote jedriličarskog sporta i isprobati nove jedrilice J/70. D-Marin, sponzor Šime i Igora, osigurao je i prigodne darove za djecu.

„D-Marin je prepoznat ne samo kao tvrtka koja u svojim marinama pruža vrhunsku uslugu, već i kao tvrtka koja sudjeluje u brojnim projektima u zajednici i potiče razvoj amaterskog i profesionalnog sporta. Odluka o sponzoriranju Šime i Igora za D-Marin je bila logična; smatramo da vrhunski sportaši trebaju dobiti maksimalnu podršku kako bi mogli ostvarivati najbolje rezultate, ali i pružiti primjer djeci i mladima da zalaganjem i radom mogu ostvariti svoje ciljeve. Zbog toga će D-Marin nastaviti sponzorirati Šimu i Igora, kako bi Hrvatskoj donijeli još mnogo medalja na predstojećim natjecanjima“, izjavio je Burak Baykan, regionalni direktor Dogus grupe za Hrvatsku i Crnu Goru.

U želji da dodatno promovira jedrenje i potakne mlade na bavljenje sportom, D-Marin će pokrenuti školu jedrenja u suradnji sa zadarskim jedriličarima. Tim povodom kupljene su četiri nove jedrilice J/70, na kojima će djeca iz Zadra i okolice moći naučiti jedriličarske vještine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...