Dalibor Barešić, novi predsjednik ŽV HSP AS Zadarske županije

26.08.2016. u Murvici je održan Izborni Zbor Županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije na kojem je izabrano novo vodstvo Županijskog vijeća HSP AS. Na istom su sudjelovali predsjednik HSP AS Ivan Tepeš prof. te nositelj liste Domovinske koalicije za IX. Izbornu jedinicu dr. sc. Anto Kovačević i kandidati na listi Dalibor Barešić, Dijana Štura i Vladimir Kovačević.

Na Izbornom zboru je jednoglasno, kao i za sva ostala stranačka tijela, za novog predsjednika županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije izabran Dalibor Barešić.

Dokazali smo da smo u mjesec dana sposobni konsolidirati stranku na razini cijele Županije čemu svjedoči 16 ustrojenih podružnica. Na ovaj način smo dokazali da je pravaštvo u Zadarskoj županiji življe nego ikada. Ono što nas posebno čini posebnima jest veliki dolazak članova koji se nisu htjeli vezati uz stranku zbog starog vodstva što nam dokazuje da smo na pravom putu uoči prijevremenih parlamentarnih izbora, istaknuo je novoizabrani predsjednik Dalibor Barešić.

Delegatima Županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije obratio se i nositelj liste Domovinske koalicije za IX. izbornu jedinicu dr. sc. Anto Kovačević zahvalivši na ukazanom povjerenju ove Županije da bude najistureniji kandidat na listi:

Vaše povjerenje, kao i povjerenje svih Hrvatica i Hrvata nikada neću iznevjeriti. Ispred nas je velika bitka, no zajedno ćemo ostvariti rezultati koji će biti na ponos svih pravaša!

Na kraju Izbornog zbora, prisutnima se obratio i potpredsjednik Hrvatskog sabora, predsjednik HSP AS Ivan Tepeš prof. te nositelj liste Domovinske koalicije za X. izbornu jedinicu Ivan Tepeš prof.

Svi ste svjesni kako ankete i podvale koje odlaze od lijevo-liberalnih lobija ne odgovaraju onome s čime se svakodnevno susrećete u kontaktu s građanima. Mi imamo znanje i spremnost da stvorimo uvjete za otvaranje novih radnih mjesta, i zaustavimo odlazak hrvatske mladosti. Zadar i Zadarska županija uvijek su disali pravaški, a to ćemo i dokazati na predstojećim izborima, zaključio je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...