Dnevno se zabilježi na desetke krađa; kradu se novčanici, naočale, mobiteli, ruksaci, bicikli..

U petak poslijepodne, u Biogradu, nepoznati je počinitelj iz apartmana kojeg koristi 30-godišnjakinja otuđio nekoliko tisuća kuna, a potom iz apartmana 39-godišnjaka otuđio dvadesetak tisuća kuna.

Istovremeno, na Obali kralja Petra Krešimira IV u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio ruksak u vlasništvu 10-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U noći s četvrtka na petak, u Kukljici na otoku Ugljanu, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 60-godišnje državljanke Austrije vrijedan nekoliko tisuća kuna. U petak, na Obali kneza Branimira u Zadru, nepoznati je počinitelj iz automobila otuđio novčanik u vlasništvu 68-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U petak oko 12 sati, u Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz ručne torbe u vlasništvu 20-godišnjakinje, otuđio novčanik s više tisuća kuna.U subotu, u Ulici Kolovare u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio ruksak u vlasništvu 33-godišnjeg državljanina Poljske vrijedan nekoliko tisuća kuna. U noći s petka na subotu, na Obali kneza Branimira u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio ruksak u vlasništvu 38-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U subotu tijekom noći, na plaži Kolovare u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio torbice 24-godišnje i 25-godišnje državljanke V. Britanije te mobitel i novčanik 22-godišnje državljanke Australije, vrijedne više tisuća kuna.

U subotu, na plaži Soline i Dražica te trgovačkom centru u Biogradu, nepoznati su počinitelji otuđili mobitele više vlasnika, vrijedne nekoliko tisuća kuna. U subotu, na parkiralištu trgovačkog centra u Ulici bleiburških žrtava u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio ručnu torbu u vlasništvu 40-godišnjeg državljanina Mađarske vrijednu nekoliko tisuća kuna. U subotu, na plaži u Petrčanima, nepoznati je počinitelj otuđio ručnu torbu s mobitelom i novčanikom vlasništvu 34-godišnjeg državljanina Austrije vrijednu više tisuća kuna.

U subotu, u Viru, nepoznati je počinitelj, iz kuće u vlasništvu 58-godišnjaka, otuđio mobitel i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U nedjelju tijekom noći, na plaži Katarelac u Kolanu na Pagu, nepoznati je počinitelj, otuđio mobitel u vlasništvu 25-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U proteklih osam dana, u kampu u Biogradu, nepoznati je počinitelj, iz brodice u vlasništvu 46-godišnjeg državljanina Slovenije otuđio četiri spužvaste ležaljke vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U noći sa subote na nedjelju, u Splitskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz automobila u vlasništvu 37-godišnjaka, otuđio dvoje sunčanih naočala, vrijednih nekoliko tisuća kuna.

U nedjelju u jutro, na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz sobe koju koristi 20-godišnjak, otuđio nekoliko tisuća kuna.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...