Fantela i Marenić dobili stan, zahvalili se Zadranima

Naši zlatni olimpijci Fantela i Marenić odlukom gradonačelnika Božidara Kalmete dobiti će stanove kao svojevrszan način zahvale gradskih vlasti na promociji Zadra u svijetu. Priopćeno im je to na jučerašnjem primanju u Maloj vijećnici Grada Zadra kojemu su nazočili zamjenici Zvonimir Vrančić i Ivica Vlakić, predsjednik Gradskog vijeća Živko Kolega, pročelnica za financije Grozdana Perić i pomoćnica pročelnika za sport, Snježana Jurinić. Da se Šime Fantela i Igor Marenić ne nađu sami u raljama političara žednih predizborne promidžbe pobrinuli su se njihov trener Edo Fantela, Dado Burčul, Igor Stipić, Ivan Bačić i brat Mihovil Fantela.

Igor i Šime pred Kalmetom pokazali su se iznimno poniznima, zahvalivši se Gradu Zadru na potpori bez koje, kazali su, sigurno ne bi osvojili olimpijsko zlato. Osim Kalmeti, zahvalili su se i svojim sugrađanima Zadranima koji su ih tako ugodno dočekali na Pozdravu suncu, a k tome im svakodnevno prilaze na ulici kako bi im čestitali.

To nam je potvrda da naše jedrenje i naš rad ljudi godinama vjerno prate, zaključili su Šime i Igor najavivši da neće odustati i da će i dalje osvajati medalje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...