Filipjanci postavili ploču u znak zahvalnosti Bandiću za donaciju za uređenje okoliša tržnice

Predsjednik „BM 365 – Stranke rada i solidarnosti“, Milan Bandić u utorak popodne posjetio je Sveti Filip i Jakov gdje je prisustvovao svečanosti postavljanja ploče u znak zahvale Gradu Zagrebu i njemu osobno za donaciju za uređenje okoliša tržnice.

Ovo je simbolična gesta i najmanje što smo mogli napraviti za Sveti Filip i Jakov. A Grad Zagreb ne bi ni na simboličan način uručivao darak bilo kojem dijelu Hrvatske da imamo pravu Vladu koja bi ravnomjernim gospodarskim razvitkom omogućila da se i van Zagreba živi kao i u Zagrebu. Ali budite uvjereni da će nakon 11. rujna to biti praksa, kazao je čelnik Koalicije za Premijera okupljenim građanima.

Osvrnuo se i na kritike nekih medija zbog ove donacije kazavši kako prigovaraju oni koji žele dijeliti Hrvatsku i poručio im da neće uspjeti u svojoj namjeri.

Ako se budemo držali zajedno, nitko nas neće uspjeti posvađati. Ljudi koji rade javni posao trebaju spajati, a ne razdvajati. Za sebe kažem da imam Hajdučko srce i Dinamovu dušu, poručio je Milan Bandić u sportskom tonu i čestitao Sandri Perković na osvajanju zlatne medalje u Riju.

Načelnik općine Sveti Filip i Jakov, Zoran Pelicarić zahvalio se svima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta i Milanu Bandiću i Gradu Zagrebu, koji su na koncu pomogli da se uredi okoliš oko tržnice.

U društvu Milana Bandića, u Sv. Filip i Jakovu bio je i prvi kandidat “BM 365 – Stranke rada i solidarnosti” u IX. izbornoj jedinici Kristijan Kapović

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...