Filmska potjera u Pakoštanima; tri muškarca bježala u automobilu, umalo pregazili policajca i sletjeli s ceste

U suradnji sa šibenskom i splitskom policijom, provodi se kriminalističko istraživanje nad tri muškarca u dobi od 32 i 34 godine koje se sumnjiči za više teških kaznenih djela. Kako doznajemo iz PU zadarske, nakon što su dobili dojavu šibenske policije da gone nekoliko osoba, policijski službenici PP Biograd pokušali su zaustaviti automobil u kojem su se nalazila tri muškarca otprije poznata splitskoj policiji.

32-godišnjaka se sumnjiči da je jučer, oko 4 sata, na DC-8 u Pakoštanima, upravljajući Audijem na kojem su se nalazile nepripadajuće registracijske pločice, bježeći pred šibenskim policajcima, automobilom pokušao udariti policajca koji ga je zaustavljao. Policajac se na sreću izmaknuo u stranu i prošao bez ozljeda.

Tijekom bijega 32-godišnjak je na području Vrane izgubio nadzor nad automobilom i sletio van kolnika pri čemu je teško ozlijeđen 34-godišnji putnik iz automobila.

32-godišnjak je uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo u pokušaju, izazivanje prometne nesreće i krivotvorenja isprave, priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...