Fotoreport HEP 3×3 Basketball turnir Zadar: Kool Aid na završnom Mastersu

U organizaciji HKS-a u Zadru je u jedinstvenom ambijentu rimskog Foruma u nedjelju navečer održan  HEP 3X3 Basketball turnir.

U dramatičnom finalu ekipa Kool Aida je nadigrala Pulestre 20-19 i tako osigurala nastup na Mastersu na kojemu će se okupiti pobjednici svih 12 postaja HEP 3×3 Basketball Toura. Pobjednička momčad je nastupila u sastavu  Zvonimir Ćutuk, Petar Božek, Valentin Bura i Dominik Beram.  Sjajni  Ćutuk je proglašen MVP igračem turnira koji je  uz ostale vrijedne nagrade, osvojio i smartphone Lenovo.

Masters HEP 3×3 Basketball Toura će se održati također u Zadru, na istoj lokaciji 24. rujna u sklopu trećeg izdanja Zadar Dogus Basketball Tournamenta za koji je u nedjelju navečer gledateljima podijeljeno 100 dnevnih ulaznica.  Organizator najboljeg pripremnog turnira u Europi, tvrtka S event istom je prilikom promovirala svoj novi nacionalni projekt obnove devastiranih košarkaških igrališta Koš za koš koji je naišao na pozitivne reakcije javnosti.

Podsjetimo, na ZDBT-u će nastupiti dva sudionika Final Foura Eurolige (Fenerbahce i Lokomotiv Kuban) te Darussafaka Dogus, Cedevita, Budućnost i Zadar. Turnir je na rasporedu od 22. do 25. rujna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...