HDZ: “Ako je Kalmeta tako loš izbor nije li SDP-u u interesu da bude na listi?”

Potaknuti posljednjih dana, učestalim zlonamjernim i neargumentiranim napadima na našeg člana i predsjednika ŽO HDZ-a Božidara Kalmetu od strane vrha SDP-a, želimo se očitovati na neke činjenice.

Danas, kad bi sve političke stranke, pa tako i SDP, trebale pokazati visoku razinu odgovornosti i voditi računa o građanima nudeći im rješenja njihovih stvarnih životnih problema, SDP brine samo jedan jedini „problem“ – hoće li Božidar Kalmeta biti na listi HDZ-a u IX. izbornoj jedinici!

Neupitan je njihov strah, jer nikad do sada nisu dobili izbore u Zadru i Zadarskoj županiji, odnosno u IX. izbornoj jedinici. S druge strane, jasno nam je da o sebi nemaju ništa dobro reći oni, koji u dotu na predstojećim parlamentarnim izborima nose samo katastrofalan odnos prema Zadru i Zadarskoj županiji, opće je poznato da su bili najnesposobnija Vlada u novijoj povijesti Hrvatske.

Ako je Božidar Kalmeta tako loš izbor, kako SDP tvrdi, ne bi li im onda baš trebalo biti u interesu da isti bude na listi u IX. izbornoj jedinici?

Mi smo npr. jako zadovoljni sa predloženim kandidatima SDP-a u IX. izbornoj jedinici, jer to HDZ-u garantira odličan rezultat na predstojećim izborima.

Dodatni motivi za neargumentirano blaćenje jesu skretanje pozornosti sa SDP- ovih afera i problema koji u posljednje vrijeme, zasad, pune samo medije.

Zato pozivamo SDP, ali i sve ostale političke aktere da se bave nagomilanim problemima hrvatskih građana i prijedlozima rješenja kako bi građani mogli dobro odvagnuti i izabrati one koji će im dati najkvalitetnija rješenja za njihove stvarne i ključne probleme.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...