Iako ga vrh kluba nije zaustavljao – Marko Ramljak ipak ostaje u dresu Zadra?

Kada se prije 20-ak dana javnosti predstavio novi trener KK Zadra Ante Matulović, kratko se otvorilo i pitanje sastava ekipe za sezonu 2015./2016.

Puno toga se još nije znalo, no Branko Skroče, sportski direktor podastro je u tom trenutku novinarima informacije kojima je raspolagao.

Kraljeviću smo dali mogućnost da pronađe novi klub, što će se sigurno i dogoditi… Braća Ramljak odlaze i nemamo namjeru pregovarati s njima. Ostaje nam Marinković, Špaleta, Vrkić, Barać, Vraneš…, izjavio je tada Skroče.

Od tada se štošta promijenilo. Kraljević je uistinu otišao, u Španjolsku, Vladović se vratio u matični klub. Stigla je vijest o dolasku Brzoje, Mazalina i Marića, Lisice u juniore, ali čini se kako se promijenilo i nešto iz prvotne Skročine verzije.

Navodno, ukoliko ne dobije konkretnu ponudu Marko Ramljak ipak ostaje u dresu Zadra. Kako je sezona pred vratima, taj je scenarij sve izgledniji…

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...