Iz automobila 50-godišnjaka ukradeno nekoliko desetaka tisuća kuna

Jučer prijepodne, u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio motorni trimer u vlasništvu trgovačkog društva vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U Ulici knezova Šubića Bribirskih u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio ručnu torbu u vlasništvu 71-godišnjaka, vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U Zadru, nepoznati je počinitelj je iz automobila u vlasništvu 50-godišnjaka, otuđio više desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Jučer oko podne, u prodavaonici u Ulici Špire Brusine u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz ručne torbe 57-godišnjakinje, otuđio novčanik s novcem i dokumentima vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U utorak u večernjim satima, na terasi u Biogradu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel i novčanik 43-godišnjeg državljanina Austrije, vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U utorak, u Sukošanu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 15-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...