Autohtona Hrvatska Stranka Prava na branimiru predstavila program

Keleminec :” Svako novorođeno dijete dobit će darovnicu od 10 tisuća kuna, budući da je sve više umrlih, a nitko se ne rađa”

Antena Zadar

– Stranka danas kreće iz Zadra u predstavljanje svog programa, a obići ćemo ukupno 40 mjesta u Zadarskoj, Ličko- senjskoj i dijelu Splitsko- dalmatinske županije. Osnovicu našeg programa čini demografska obnova. Naime, svakom novorođenom djetetu dat ćemo darovnicu od 10 tisuća kuna, budući da je svakog dana sve više mrtvih, a sve manje rođenih. Ne zaboravimo spomenuti i masovni odlazak mladih koji su na to doslovno prisiljeni, rekao je danas predsjednik Autohtone Hrvatske Stranke Prava i prvi na listi za IX. Izbornu jedinicu, Dražen Keleminec. Kako je dodao, od građana svakodnevno zaprimaju pritužbe zbog stranaca koji imaju hotelske nekretnine na Jadranu, a koji žičanom ogradom ograđuju nezakonito plaže koje su u vlasništvu Hrvatske države.

– Sramota je da u svom gradu moraš plaćati ulaz na plažu. Pozivamo i tehničku vladu da to riješi u roku od jedne minute – istaknuo je Keleminec.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar