Komedija LJUBAF u sklopu 22. Zadarskog kazališnog ljeta

Bliži se kraj 22. Zadarskog kazališnog ljeta koje je započelo 29. lipnja i završava ovaj četvrtak,  4. kolovoza. Preostale su još dvije predstave iz dramskog dijela programa.

Večeras u 21:30h u lapidariju Narodnog muzeja Zadar Zadrani i gosti moći će pogledati komediju LJUBAF, TEATRA KEREKESH čiji tekst i režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš. Nasmijat će Vas i zabaviti  poznati hrvatski glumci: Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Ljubomir Kerekeš i Jan Kerekeš.

Riječ je o komediji koja na duhovit način govori o aktualnim političkim, ekonomskim i društvenim problemima gdje su uskogrudnost i pametovanje jedina oružja kojima su protagonisti predstave bore za prevlast unutar životnih okolnosti, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija.

U srijedu, 3. i u četvrtak, 4. kolovoza u lapidariju Narodnog muzeja Zadar s početkom u 21:30h pogledajte BEPA I MARIJETU-Štoriju o ljubavi i mižeriji, zadarsku inačicu legendarnog Smojinog djela-Roko i Cicibela  u produkciji HNK Zadar te u režiji Nine Kleflin. Ovu dirljivu priču sjajno su interpretirali Jasna Ančić i Zlatko Košta. Predstava je premijerno izvedena 30. lipnja 2014. na 20. Zadarskom kazališnom 2014..

Bepo i Marijeta su antijunaci koje morate voljeti jer je njihova ljubavna priča naša inspiracija, utjeha ali i podsjetnik kako je život kratak i prolazan, i da je bez obzira na sve probleme, najvažnije na kraju ipak voljeti i biti voljen. Broj ulaznica je ograničen!

Prodaja ulaznica po cijeni od 50,00 kuna: blagajna HNK Zadar od 11 do 13 i od 19 do 21 h te na mjestu održavanja programa pola sata prije početka. U utorak, 2. kolovoza  HNK Zadar gostuje s predstavom BEPO I MARIJETA u Bibinjama u sklopu programa Ljetne manifestacije u organizaciji Turističke zajednice općine Bibinje. Predstava će se održati na trgu Sri sela s početkom u 21 sat.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...