Krađa na Kolovarima; Francuz ostao bez ruksaka s mobitelom, fotoaparatom i novčanikom

Jučer, na plaži Kolovare u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio ruksak s mobitelom, fotoaparatom i novčanikom u vlasništvu francuskog državljanina ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Ulici akcije Maslenice u Zadru, nepoznati je počinitelj iz parfumerije u vlasništvu trgovačkog društva otuđio parfeme vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, na parkiralištu u Petrčanima, nepoznati je počinitelj, s Audija u vlasništvu njemačkog državljanina, otuđio dijelove vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađe.

U proteklih nekoliko dana, u Ulici Mihe Klaića u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz zlatarnice, otuđio nakit vrijedan oko dvije tisuće kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj, otuđio torbicu s novcem i dokumentima u vlasništvu talijanskog državljanina ukupne vrijednosti tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...