Lidija iz okolice Zadra prekinula kemoterapiju da bi rodila zdravog i prekrasnog dječaka

“Svi onkolozi su tražili abortus. Ne mogu reći da sam bila tužna što se bolest vratila već sretna zbog toga što mi Bog daje. On je božje čudo”, započinje svoju priču Lidija iz okolice Zadra koja je ostala trudna tijekom liječenja od raka dojke i odlučila roditi bez obzira na savjete liječnika, piše Index.

Maleni Antonio danas ima godinu i dva mjeseca i potpuno je zdrav dječak. I on i njegova hrabra mama dokazali su ono što je bilo gotovo nemoguće. No, samo dva mjeseca nakon poroda, crne slutnje liječnika su se obistinile te je karcinom metastazirao na drugu dojku i pluća.

“Nije mi niti u jednom trenutku bilo žao žrtvovati svoj život za svoje dijete”, dodaje ova hrabra majka.

Lidiji u životu doista nisu cvale ruže. Prvi ju je suprug ostavio čim je doznao za njezinu dijagnozu, a s njime se sada bori za skrbništvo nad zajedničkim djetetom. Kad je trebala najviše ljubavi i podrške, Lidija je ostala napuštena i sama u svojoj bolesti. Ipak, sreća joj se osmijehnula srela je Antu.

“Mi smo se upoznali kad ja nisam imala kose, nisam imala obrve i nijednu dlaku na sebi”, priča Lidija. Njezin suprug je dao otkaz kako bi se brinuo o dvomjesečnom dječaku i bolesnoj supruzi.

“Ta se ljubav ne može opisati. Ja sam isto bolovao od karcinoma pluća i bubrega”, rekao je Ante za RTL. Najteže im pada što nemaju nikakvih primanja, a država je neumoljiva. Računi samo stižu.

Ovoj obitelji je doista potrebna pomoć dobrih ljudi. Ako želite pomoć Lidiji i njezinoj obitelji, novac možete uplatiti na ovaj račun:

LIDIJA ZEČEVIĆ

Splitska banka

IBAN HR8523300033242626790

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...