Milanović: “Mi donosimo red i siguran smjer za Hrvatsku!”

Mladi smo, spremni smo za rad i znamo da je narod uz nas. Mi ćemo pobijediti na ovim izborima. Podrška našeg naroda je važna, oni su ti koji u ovoj zemlji grade svoju budućnost u nadi da će sutra biti bolje, a to su naši temelji za gradnju moderne i otvorene zemlje, poručio je na predizbornom skupu Narodne koalicije predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

– Vjerujem da imamo siguran smjer. Ne vjerujem da su naši politički suparnici zlo, ali nisu ni dobro za Hrvatsku, jer Hrvatska može bolje i jače, može neovisnije. Dosta je rasprava o prošlosti. U Narodnoj koaliciji su stranke građanskog, socijaldemokratskog, liberalnog i tradicionalnog duha i zato ovo zaista i jest narodna koalicija jer mi jesmo narod. Mi donosimo red, znamo što država jest i kako mora biti uređena da radi u interesu hrvatskog naroda, rekao je Milanović.

– Naša obećanja su najave, ne prazna obećanja. Ona su planirana i izračunata. Nas znate, naše mane i vrline, ali i naše iskustvo,vjeru i službu hrvatskom narodu kao i svim našim manjinama s kojima se ne obračunavamo prije izbora, jer to nije ljudski. Svakoga dana moramo se zapitati koliko smo ljudi, što nas motivira – pohlepa ili čast. Ja sam ovdje da služim, zajedno sa svojim dobrim, kvalitetnim i iskusnim partnerima, naglasio je Zoran Milanović.

Predsjednik HNS-a, Ivan Vrdoljak, istaknuo je kako je ovo posebno stabilan, pristojan i uspješan dio naše Hrvatske.

Na ovim izborima odlučujemo hoćemo li dati šansu da i ostatak Hrvatske uspijeva kao ovaj dio zemlje. Mnoga obećanja se spominju, no nemojte vjerovati ljudima koji lažu. Jednom su prevarili narod, a sada je vrijeme da vratimo sigurnost i stabilnost. Naši rezultati su ono što daje našim ljudima povjerenje. Radili smo u najtežim vremenima za Hrvatsku, a izvukli smo našu zemlju ih krize. Sada je vrijeme da krenemo iz našeg rezultata dalje, iz uredne zemlje koja ima šansu uspjeti još više. Zbog naših rezultata koji su svima jasni nam se može vjerovati, poručio je Vrdoljak.

– U kampanji nema svađe, ne dajte da vas navuku na tanak led ideoloških takozvanih svjetonazorskih pitanja – tu je već sve jasno. Trebamo gledati naš interes prema “van”, što nas čini stabilnijima, uspješnijima i sigurnijima. Neće biti lako zato vas pozivam da izađete na izbore da vam nastavimo služiti i dalje, zaključio je Milanović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...