narodna koalicija na trgu pet bunara

Milanović u Zadru: “Nisu naši neprijatelji neljudi, samo su nepošteni!”

Antena Zadar
Tamni način

Na Trgu pet bunara jučer je svoje kandidate za IX. izbornu jedinicu predstavila Narodna koalicija.

Iz Zadra to su Sabina Glasovac i Irena Dragić.

Odmah iza nositelja liste Ranka Ostojića, smjestila se Glasovac:

Zadnjih godinu dana gledamo jedan jako štetan eksperiment. No, ja sam sigurna da će Zadar, baš kao i na zadnjim izborima, prepoznati vrijednost socijaldemokracije. Vlada Zorana Milanovića uvijek je bila prijatelj Zadra. Bez obzira na stranačke boje, lokalnu vlast, ulagali smo u strateški važne projekte; 3 milijarde kuna u ovaj kraj. Najviše u Gaženicu. Od ukupno 1,1 milijardu kuna Vlada Zorana Milanovića uložila je 820 milijuna kuna, a ona prethodna, kada je ministar prometa bio Božidar Kalmeta – tek 290 milijuna kuna!, kazala je Glasovac.

Bivši ministar u Milanovićevoj vladi i prvi čovjek liste Ranko Ostojić pozvao je Zadrane da 11. rujna “kazne” HDZ i MOST:

Njihov odnos podsjeća me na film “Beskrajan dan”. Malo se vole, malo ne vole. Uvijek kreću ispočetka i idu u krug. Pokažimo im da smo jedna europska, moderna i pristojna zemlja.

Kolege iz IX. izborne došao je podržati i Zoran Milanović.

Evoluirali smo. HDZ koji je četiri godine sijao mržnju protiv nas i mene osobno, sada to više ne radi – zaplješćimo im! Vidite, sad me napadaju što kritiziram Srbiju i Vučića. A ja to radim jer oni rade štetu hrvatskim braniteljima. Zar im to smeta?, oštar je bio Milanović kojeg su odmah ispod ulaza na Trg pet bunara s transparentima dočekale članice Udruge “Žene u Domovinskom ratu” Zadar.

Kad uvodiš red onda imaš puno oponenata. To su oni koji su naučili plivati u mutnom. A takvima, koji ne žele plaćati porez, doprinose i ostala davanja državi poručujem da s nama ne trebaju imati posla. Mi želimo državu koja će svakom pojedincu biti pomoć i oslonac, ali ne i skrbnik i autoritet. Zemlju u kojoj će zarađivati i prosperirati pametniji i sposobniji, čija djeca će završavati najbolje škole. Svečano obznanjujem kolegama iz HDZ-a da smo ušli u 21. stoljeće – ulaznice se dijele mukte! Nisu naši neprijatelji neljudi, oni su samo nepošteni, zaključio je Milanović.

Ranko Ostojić

Skup SDP-a

Prosvjed na skupu SDP-a

 

Ostavi komentar koristeći Facebook