Na Dugom otoku i plaži Karma u Zadru ukradene torbe s novcem, mobitelima i dokumentima

U noći s ponedjeljka na utorak, u kamenolomu u Kuli Atlagić, nepoznati je počinitelj, s radnog stroja, otuđio akumulatore vrijedne oko dvije tisuće kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s ponedjeljka na utorak, u Privlaci, nepoznati je počinitelj otuđio bakreno uže u vlasništvu 61-godišnjaka vrijedno nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s ponedjeljka na utorak, na parkiralištu u Biogradu, nepoznati je počinitelj, iz autobusa u vlasništvu trgovačkog društva, otuđio gorivo vrijedno nekoliko tisuća kuna.Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s ponedjeljak na utorak, u Benkovcu, nepoznati je počinitelj, iz boksa, otuđio psa pasmine pointer u vlasništvu 69-godišnjaka vrijednog oko dvije tisuće kuna.Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U ponedjeljak, na Dugom otoku i na plaži Karma u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili torbe s odjećom, mobitelima, novcem i dokumentima u vlasništvu 31-godišnjakinje te dvoje portugalskih državljana ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U noći s ponedjeljka na utorak, u Viru, nepoznati je počinitelj iz broda u vlasništvu austrijske državljanke otuđio alkoholno piće i sitni inventar ukupne vrijednosti više od tisuću kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

 

Nikolina Bačić

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...