Od 5. rujna počinju upisi u Plivački klub Zadar ; škola plivanja, obuka neplivača i igraonica

Plivački klub Zadar od 05.09. počinje s upisima novih članova za programe:

– ŠKOLA PLIVANJA

– OBUKA NEPLIVAČA

– IGRAONICA

ŠKOLA PLIVANJA je program namijenjen plivačima koji žele usavršiti svoje plivačko znanje. U plivačkoj školi plivači uz pomoć educiranog kadra uče pravilno disati, plutati, skakati na noge i na glavu i pravilno plivati sve 4 plivačke tehnike (kraul, leđno, prsno, delfin). Treningu u vodi prethodi uvodni dio sata na suhom gdje djeca rade na poboljšanju motoričkih sposobnosti, druže se i igraju.

Prije upisa svako dijete mora proći testiranje (radnim danom u 9:30 i 17:45 na bazenu Višnjik, testiranja vodi Josipa Nekić, prof.). Škola plivanja P.K. Zadar na bazenu Višnjik započinje 12. rujna, treninzi se održavaju tri puta tjedno u jutarnjem i popodnevnom terminu.

Za djecu neplivače PK Zadar ima 2 programa:

Igraonica za one najmlađe (3.5-4.5 g.), i obuka neplivača za djecu od 4.5 g. i starije. Treninzi za obuku neplivača održavaju se u popodnevnom terminu i traju 15 dana. Upisi u tijeku!
Zašto baš plivanje:

Ako želite da Vaše dijete nauči pravilno plivati i da usavrši svoja dosadašnja plivačka znanja ili ga želite uključiti u plivanje zbog unapređivanja zdravlja, pravilnog razvoja, otklanjanja eventualnih zdravstvenih problema (nepravilno držanje, pretilost…), upišite ga u školu plivanja P.K. Zadar. Plivanje je bazičan sport koji pozitivno utječe na rast i razvoj, socijalizaciju i razvoj svih motoričkih sposobnosti. Kao individualan sport daje mogućnost samoostvarivanja, a radom u grupi djeca će steći prijatelje i istovremeno razvijati timski duh.

Bilo da ste plivač ili budući plivač, dođite na bazen Višnjik, plivajte i učite s nama kroz igru i zabavu.
Prijave i informacije:

Mob: 099 803 8521, 098 137 4604

Mail: [email protected], [email protected]
Radno vrijeme ureda na bazenu Višnjik:

Ponedjeljak – petak: 08:00 – 10:00 i 17:00 – 19:00 sati.

Ured se nalazi desno od recepcije, naći ćete nas po oznakama P.K. Zadar!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...