Od sada čitanjem Antene Zadar možete uštedjeti na potrošnji mobilnog interneta!

Stigao je novi Chrome, to jest ažurirana mobilna aplikacija spomenutog pretraživača za Android koja donosi znatno brže učitavanje stranica, videozapisa i drugog sadržaja, manju potrošnju baterije, ali i, što je mnogima od nas najvažnije – znatno manju potrošnju mobilnog interneta.

Od sada, ne biste vjerovali, čitanjem Antene Zadar možete uštedjeti i do 38% MB više u odnosu na ranije razdoblje, a uz brža vremena učitavanja pregledavanje naših dnevno svježih sadržaja sada je ugodnije no ikad.

Poboljšanja koja donosi Chrome 52 verzija najviše se primijete na kraćim videozapisima, kažu iz Googlea istaknuvši tako da su najviše pažnje posvetili optimizaciji pretraživača za novi tip sadržaja koji polako osvaja društvene mreže – nešto što Antena svojim čitateljima redovito donosi na svojemu Facebook računu.

No, kako točno vi osobno možete izvući najviše koristi od Chromea 52? Postupak je jednostavan – otiđite u postavke i tamo namjestite sljedeće: Settings>Data Saver>On. Ovim putem, tvrdi Google, na nekim stranicama možete uštedjeti i do 50% podatkovnog prometa.

Želite ažurirati svoj Chrome odmah ili ga po prvi puta iskušati? Kliknite ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...