Predstavljeni kandidati Zadarske županije za nadolazeće parlamentarne izbore

Na zadarskom Forumu predstavljeni su kandidati iz Zadarske županije koji se nalaze na listi HDZ-a za Sabor u IX. izbornoj jedinici.

Njih čak pet u teritorijalno najvećoj jedinici koja obuhvaća Ličko-senjsku županiju, Zadarsku, Šibensko-kninsku i sjeverni dio Splitsko-dalmatinske županije dolazi iz našeg kraja.

Četrnaesti na listi je Željko Dilber, predsjednik Nacionalnog odbora za branitelje i čovjek s čak devet visokih vojnih odličja.

Na trinaestom ga mjestu slijedi Martin Baričević, načelnik Općine Jasenice u već pet uzastopnih mandata i predsjednik Udruge općina u RH.

Na devetom je mjestu Božidar Longin, dragovoljac Domovinskog rata, aktivan u brojnim sportskim udrugama.

Na osmo se mjesto smjestio Davor Lončar, načelnik Općine Poličnik, jedne od 10 najuspješnijih općina u RH koja je do danas dobila više od 8 i pol milijardi kuna za gospodarski i socijalni razvoj.

Najviše pozicionirana je Grozdana Perić, pročelnica za financije Grada Zadra, inače aktivna članica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski”.

Upravo je ona u ime odabrane petorke uputila nekoliko riječi javnosti:

Najprije bih željela izraziti zahvalnost stranci što nas je prepoznala i dala nam povjerenje da branimo boje svoje županije. Jedino je na listi HDZ-a čak pet kandidata sa zadarskog područja. Obećajemo kako ćemo dati maksimum za naše ljude čije potrebe osluškujemo svaki dan. Podići ćemo i ekonomsku i socijalnu razinu života i spriječiti odlazak ljudi odavde, kazala je Perić.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...