Prijenos dočeka naših zlatnih olimpijaca pratite uživo na Anteni Zadar!

Ako ste fizički spriječeni prisustvovati velikom dočeku naših zlatnih olimpijaca koji je danas organiziran na rivi kod Morskih orgulja, ne žalite previše – prijenos uživo omogućit će vam vaša Antena Zadar!

U Full HD 1080p kvaliteti prenosit ćemo doček na našem YouTube kanalu, Facebook stranici te naravno na samome portalu AntenaZadar.hr pa se slobodno priključite i pogledajte što su sve Zadrani sposobni učiniti da veličanstveno proslave dolazak Šime Fantele, Igora Marenića, Petra Cupaća, Pavla Kostova i Marcele Marić.

Svečani doček organiziraju Grad Zadar sa Sportskom zajednicom Zadarske Županije, Sportskom zajednicom Grada Zadra, JK Uskok i JK Sv. Krševan.

Program započinje u 21 sat kada i mi krećemo sa svojim live prijenosom, a zadarski olimpijci na rivu će pristati oko 21:30 sati.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...