Provaljeno u kombi, apartman, i prodavaonicu, ukradene cigarete vrijedne trideset tisuća kuna

U noći s nedjelje na ponedjeljak, u Suhovarama, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu te otuđio cigarete i suhomesnate proizvode vrijedne nekoliko tisuća kuna.Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, u Ulici Bože Peričića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kombi u vlasništvu 29-godišnje francuske državljanke te otuđio prijenosno računalo i kameru vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, u Šimunima na Pagu, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu te otuđio cigarete i novac vrijedne tridesetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U nedjelju poslijepodne, u Ulici Josipa Pupačića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u apartman 65-godišnjeg državljanina Češke te otuđio sat i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...